Suck!

hm.. är lite less just nu.. på det mesta faktiskt. Får såna nedgångar ibland. Är såå slut, så trött att det är löjligt.

Jag o lillebarnet har haft mysiga dagar! Vi åkte till kompisar som har flyttat till en underbar hästgård, så kul att hon får leva sin dröm!! Lillebarnet fick rida o var såå lycklig! Vi hade med ena hunden o hon har fått träffa andra hundar av olika storlekar o former, hästar samt en minigris :-D Hon fick många blöta pussar av grisen, helt underbar syn! :-D
Sen sov vi hos pappa o träffade bror med familj. Idag åkte vi till ett lekland o barnen fick leka av sig! Lillebarnet var blöt av svett när hon va klar :-)

Nu har vi en extra liten hund här, hon ska på bantingsläger hos mig hihi.. Synd att jag bara klarar att banta hundar :-P Hon är helt underbar, som en liten minigris :-)

Får se om det bär av till Dalalandet där resten av familjen befinner sig... Längtar så mkt efter storebarnet att det gör ont i mig!!! Är inte hel utan honom. Tack o lov att jag har prinsessan hemma alla fall, annars hade jag nog gått sönder på riktigt... Mina ungar betyder allt för mig!! <3<3

Nu ska jag försöka sluta deppa o lägga mig...
Klart slut

vad är grejen?

med att blotta sig helt i sin blogg? De som lever på att blogga t.ex, lämnar ut sig totalt, med bilder o berättelser ända in på livet... Har så svårt att förstå det.. Alla "olåsta" bloggar som finns där folk sätter ut bilder på hus o barn o jag vet inte allt.. Är det jag som är gammelmodig? Kanske håller jag för hårt på mina principer...

De som är unga o lever på att lämna ut sig är väl en sak även om jag har svårt att förstå att de tjänar såå mkt på detta bloggande. Förebilder ska de vara hm.. skrämmande..

jag vet att jag låter som en gammal kärring o kanske är det faktiskt jag som är för gammal för att förstå haha..
Lämna ut sig själv, men även andra som aldrig bett om att få ingå i någons blogg...
men det är väl så att "det man inte vet, lider man inte av" :-P

Ja, nu har jag fått "gammelgnälla" haha


tjejmys

begravningen gick bra.. det var fint o precis så som jag tror Å hade velat ha det! Kände mig tom efteråt, men samtidigt full av tacksamhet över allt jag fått... Nu har hon äntligen frid

R o storebarnet har åkt till farmor o jag o lillebarnet har tjejmys här hemma :-) Vi har precis avslutat en omgång av prinsesspelet o nu är det Emil i Lönneberga som gäller :-)
I eftermiddag bär det av till älskade vänner o gos med hundar o massa valpar :-)
Sen blir det förmodligen sen fika med kära vännen, P. Behöver babbla lite över en kopp te :-P

Imorgon blir det till att åka till min barndomsvän Täjäs :-P Hon har fått bebis, så nu är det dags för lite bebisgos!! Desstuom har hon en 6-åring o massa hästar :-) Kanske blir det t.o.m rida av hehe... Lillebarnet vill nog sitta upp alla fall :-)

Nästa vecka ska vi försöka boka in lite middagar, ligger lite efter :-P har så mkt fina vänner vi vill träffa, så vi får helt enkelt prioritera det :-D
Gillar mitt nya, sociala liv!!! JAG LEVER o jag är LYCKLIG!!

FEM ÅR!!

Min älskade bebis har fyllt 5 år!!! Helt galet! FEM år!!! Hon är så stor o ljuvlig min lilla prinsessa! Vacker o klok! Storebarnet valde presenter med stor omsorg, prinsessring, baddräkt, en jättefin (o dyr..) docka med prinsesskläder, samt lite annat smått o gott..
Hela dagen var det folk här o firade min lilla tjej! Dagen efter hade vi barnkalas, jättemysigt!! Alla hennes fina kompisar kom o de hade så roligt! Hon fick massor av fina presenter o desstuom fick hon ärva ett megastort barbiehus med möbler o barbiedockor till.. GISSA OM HON ÄR LYCKLIG?? Hon leker o pysslar med alla sina barbie-dockor, i går kväll hade de disco i lekrummet alla barbie-dockor :-D

GRATTIS MIN FINA, UNDERBARA DOTTER! JAG ÄLSKAR DIG SÅ!


Tråkig dag imorgon...

Ja,imorgon är det dags för begravning :-(
Men samtidigt som det känns jobbigt känns det skönt att få ett avslut. Få ta avsked o låta henne vila i frid.
Hoppas vi hittar några fina, lila blommor, hon älskade lila! :-)

Tur jag har J som följer med o de andra fina arbetskompisarna! :-)

Svärmor är här, hon kom idag! Jätteroligt att få rå om henne lite! Barnen blev såå glada såklart!
Jag o storebarnet  har varit iväg o köpt födelsedagspresent till lillebarnet idag :-) Han valde med omsorg, det är verkligen fint att se hur omtänksam han är o hur mkt han bryr sig om sin lillasyster :-)

Hon, den lilla, som snart blir liite äldre, har jätteont i örat.. Misstänker öroninflammation faktiskt.. Får avvakta lite o se hur det fortsätter... Både storebarnet o jag har också haft lite öronvärk, men det beror nog på för mkt bad...
Får hålla oss ifrån badet ngr dar o se hur det blir...

Tjing!

En annorlunda semester...

Ja,jag har tagit semester... För första gången på flera år! Känns skönt, men lite konstigt faktiskt..
Tappade sugen helt när min bästa, underbara brukare gick bort för ca 2 veckor sen :-(
Saknar henne så mkt! O saknar att gå till jobbet... Saknar mina arbetskamrater o alla skratt.. Saknar dig, Å!! Men nu kan du äntligen ro utan åror... Nu har du äntligen fått ro!!
Behövde en paus efter det här kände jag o efter mkt tankar fram o tillbaka så ansåg jag att jag faktiskt är värd semester. Kommer inte ihåg när jag hade det sist! Antingen har jag varit sjuk eller jobbat sista åren. Så nu var det dags för semester!! O jag försöker slappna av!! Ligger på stranden o har för första gången på evigheter fått färg!! Är inte superblek längre! Så skönt att kunna ligga på stranden som alla andra o t.o.m bada! En sak som är självklar för de flesta, men inte för mig.. Det är värt mkt att jag vann den här striden med mig själv!

Idag har vi varit på söder o firat min älskade kusin som fyller 18 år idag... ARTON ÅR!!! Det är helt galet! Hur är det möjligt??? Hon var ju 4 nyss o jag var barnvakt... Svårt att fatta att hon är myndig.. vuxen..
Jag som själv precis fyllde 18 :-P

På fredag fyller lillebarnet 5 år! Min bebis... 5 år...
O vad säger detta? Jo, att jag inte är så ung som jag tror hahahaha...
Nej, ärligt talat skulle jag inte vilja vara yngre. Är nöjd med min ålder o alla erfarenheter jag fått under åren! Det är ju de som gör en till den man är! O eftersom det inte finns några misstag, bara erfarenheter så ångrar jag ingenting jag gjort eller inte gjort. Jag har det så bra som det är! Bara ekonomin som skulle kunna vara bättre :-S O min hälsa kanske... Men det har varit värre :-D Huvudsaken är att min nära o kära har hälsan o mår bra!!

Ja, det var det... svammel såhär på kvällskvisten ;-)
Nu ska jag sova, imorgon fyller kära J år o jag ska baka kladdkaka o åka dit o fira :-D

som hund o katt


Måste testa att lägga ut en bild :-P




VARMT!!

Det är tropisk värme i Sveriges land!! Helt galet! Man kan inte göra annat än att bada! o det har jag gjort!! Japp, jag har badat MASSOR!! Känns så skönt o befriande att ha vågat bada. Det går hur bra som helst trots påsen o det är en härlig frihetskänsla :-) wihooo, jag är nästan normal :-)

I helgen var svärfar med familj här o hälsade på. Barnen tyckte det var roligt att få träffa farfar såklart!!!

Nu är min älskade kusse här :-) Hon kom igår o idag har vi haft en toppendag på stranden! Barnen ääälskar henne! Speciellt lillebarnet! Hon vill bara vara nära o kramas med kusse M :-)
Kussen har fixat min bloggsida också som ni ser! Snyggt va?? Jag kan ju inget om såna moderniteter ;-)

Har förberett pannkakor till morgondagens picnick, blir en dag på stranden :-)

over and out

besök

Japp, så kom lördagen o det var dags för besök av barnens farfar o hans sambo. Mkt trevligt o barnen så glada!
De fick presenter förstås o godis :-P
Vi tog en sväng på stan, åt glass i värmen (vilket var närmast omöjligt, då glassen smälte så fort vi fick den.. SJUKA VÄRME!! Jag vet att man inte ska klaga, men det är nåt omänskligt varmt ute. Nu är kl. 23.31 o det börjar bli skönt nu. O då är det dags att sova. Det är egentligen nu jag vill ut på balkongen o njuta. Men nu är det mörkt o MASSOR av mygg! (DÖ fula flugfän DÖÖÖ)
Alla fall, efter stan blev det bad nere på stranden. Så skönt! Inte mkt folk alls idag! Vi var iof där ganska sent på e.m plus att det var invigning på ett annat bad idag. Hoppas starkt att många går dit nu istället, så vi får tillbaka "vår" strand :-P
Nä vi kommit hem blev det tll att grilla kött o koka färskpotatis.. mmmmm-gott! Lite sill hittade jag i kylen också    :-)
Barnen somnade för sent, men väldigt nöjda :-)
Imorgon blir det favorit i repris, då farfar o A kommer tillbaka :-)

Jag ska lägga mig o läsa min bok, som visade sig vara jättebra!
Idag fick förresten barnen erbjudande om att vara med i TV imorgonbitti :-) Vi tyckte dock det var lite för tidigt på morgonen o lite för långt att åka.. Men det kommer nog fler tillfällen kan jag tro..

tjing!

VILL VILL VILL

gå ner i vikt.. :-(
Men varför ska det vara så jäääkla svårt??? Har verkligen problem med det den här gången.
Tänkte ju börja idag, men nehej... fasen.....
Ja,ja.. har bara mig själv att skylla. Är så jäkla värdelös! :-P
Får typ slå mig själv jättehårt eller göra turbotutte eller nåt haha..

Var bara det.

over and out


mysdag med barnen

Idag har vi haft en mysdag, jag o barnen!
R jobbar kväll, så vi passade på o göra det ordentligt hihi..
Först blev det beachen med bästa J o hennes familj! Sedan avslutade vi dagen med pizza på balkongen :-)
så härligt! Lillebarnet tyckte dock att det INTE kändes som nån fest, som jag o storebarnet. På fest dansar man nämligen...

Igår efter en dag med trötta barn på stranden skulle jag o syrran äta middag med barnen här hemma. Falukorv o makaroner, de flesta barns favorit. Men inte storebarnets. De slutade med att han tyckte att vi inte bryr sig om honom... Han gick rätt o slätt o packade sin väska o skulle minsann flytta. På riktigt.
Lillebarnet var inte sen o hänga på! Även hennes ryggsäck blev packad med kläder o lite prinsessassocearer..
Sen gav de sig iväg ut. Visste inte riktigt om de skulle ta cyklarna eller gå.. Jag öppnade dörren o sa åt M att komma in o ta en banan istället, vilket han genast gjorde. Lillebarnet däremot stod trotsigt kvar o sa "vi kommer aldrig in, inte M heller!" Hon såg lite paff ut när jag upplyste henne om att han redan var inne igen....
Efter någon minut hör jag hur hon ropar, men ser henne inte. Går ut på balkongen o ser henne stå nedanför med ryggsäcken på ryggen o ropa med dramatisk stämma "jag kommer aaaaldrig hem igen"
Någon min senare står hon i vardagsrummet o ser trumpen ut...
Lite senare frågar hon mig "finns det tjuvar här?" "ja,kanske" svarar jag.
"jag tror jag såg en" svarar hon tyst.
"var det därför du kom hem igen?" frågar jag
"mmmmm" mumlar hon.
Ja,det var den rymningen det :-P

tjing!

RSS 2.0