livskvalitet

Jag borde gå o lägga mig.. (borde är mitt andra namn..) men fick ett litet glädjerus o var tvungen att skriva av mig först :-)
Vad jag älskar att bo här!! Börjar ärligt tro att det är paradiset. Vilken livskvalitet!!! Vilken förändring! Kunde inte i min vildaste fantasi tro att det skulle bli så här bra! Att det skulle bli bättre förstod jag, men inte så här pass.
Mår fysiskt dåligt när jag åker förbi det gamla området, förstår inte att vi bodde där i 6 år! Men det hade sitt pris också. Man får se det positiva o tänka att vi uppskattar allt så mycket mer nu.
Idag satt jag ute på balkongen o pluggade o bara njöt! Fick en hel del gjort, det är så lugnt o skönt här, det enda som "stör" är fågelkvitter!!!!!

Satt just o blev på lite bra humör också när jag tittade på ett klipp med Petra Mede. Säga vad man vill om henne, men hon är oftast sjukt rolig. Henne show hon hade tittade jag inte på, det blev lite mycket, men när hon är med som komiker i olika sammanhang är hon bara så rolig!
Sen har jag fastnat för en otippad snubbe, Lilla al fadji.. inte alls min typ av skoj egentligen, men jäklar vad jag skrattar! Inte lika roligt att se klippen, men när han har sin show på P3 oj,oj.. höll på att köra av vägen för jag skrattade så. Är lite förvånad själv över att jag tycker det är så roligt haha..
Har jag förresten pushat för den kanske roligaste filmen ever? "year one" med Jack Black. Oj,vad vi skrattade, jag o mina musketörvänner... Såg den en gång till sen med karln här hemma o tyckte den var minst lika roliig då.. R höll dock inte med ;-) Jag o tjejerna ska boka in en ny dejt o har kommit fram att vi nog ska se den igen.. Så roliga skådisar, det är faktiskt svårt att spela komedi på ett sånt "likgiltigt" sätt o få det roligt.
Jag är ju inte direkt känd för att ha bra humor iof :-P

Nej, nu måste jag sussa!

Grönt är skönt

Hade en toppendag på Gröna Lund igår, söndag!! Tack syster o TV4 som bjöd oss :-)
Barnen var så duktiga hela dagen! Lite tjat i början, men sånt får man ta. Lillebarnet åkte "Vilda musen", som är en liten berg- och dalbana, t.o.m storebarnet blev imponerad av lillasysters mod :-)
Själv åkte han radiobilarna ungefär 15 ggr och blev en riktigt duktig bilförare. Satt o kryssade mellan de andra bilarna med en hand lite slappt på ratten (nej, han förstod inte riktigt det roliga i att krocka hela tiden utan såg en utmaning i att INTE krocka)

Jag blev upplurad i berg- och dalbanan av syster o det slutade med att vi åkte 2 ggr :-S Hade jag kunnat hade jag nog bajsat på mig ;-) Nädå, det var helt ok, men lite dödsångest fick jag nog..

En sak undrar jag: VARFÖR ÄR MÅNGA RÖKARE SÅ EGOISTISKA? Skulle härmed vilja meddela alla rökare att det finns andra människor i världen också.. T.ex barn som gärna INTE röker.. Är ledsen att avslöja detta för er, men that´s the truth.. 
En mamma står i kön till radiobilarna med sina pojkar o har ciggen i handen precis i andningshöjd med sitt barn. Trevligt. Sen hamnar hon längre in i folkmassan fortfarande blossandes på sin äckliga cigg. Ingen känsla what so ever. En stackars tant som gick förbi blev bränd på sin jacka.. Till slut kastade hon alla fall ciggen på marken o trampade på den (med sina klackskor.. på grönan?) Jag orkade inte bitcha eftersom mina ungar inte var i närheten av hennes äckelpinnar, men hade hon börjat vifta runt mina oförstörda, känsliga glasbarn (hrm..) så hade jag nog inte kunnat vara tyst. INFÖR TOTALT RÖKFÖRBUD PÅ SÅDANA ALLMÄNA PLATSER säger jag. 
Eller varför inte gå en kurs i "hur man uppför sig som rökare" Man ska ju gå kurser i allt nu för tiden, så why not? 
Nu låter det som jag är jätteanti alla rökare på planeten, men så är det inte (rökare som man släpper kan man ju t.ex inte alltid rå för :-S) Känner många som röker, men de kan respektera andra o förstå att alla inte vill ha rök i nyllet (feströkning har ju hänt liksom :-P) Men att stå utanför en dörr, där man MÅSTE gå igenom rökmolnet, o smoka, det har jag faktiskt aldrig förstått. 
Så  nu har jag fått va lite grinig, då fortsätter vi i samma anda 

OFFENTLIGA TOALETTER
blää!! Hur kan man kissa ner hela toaringen o halva golvet o sen läma det så? Hur kan man ens lyckas äckla ner så mycket när man är tjej? Har ju inte direkt en snopp som lever sitt eget liv (öh, inte för att alla snoppar lever sitt eget liv, men ni förstår grejen) Sen finns det dessa sköningar som bajsar (åh,härligt ;-)) o lämnar halva bajskorven kvar i toan o kladd både här o där. Förmodligen är det dessa människor som sedan lämnar toan, tittar med en äcklad min på toadörren o kön utanför o säger "fyyy,va äckligt, det är någon som har bajsat, lukar illa gör det också" Ok, så var den personen "friad" eller?
Och nu sista saken jag tänkte på: va äckligt det är med folks kroppsodörer. Det luktar ju alltid olika på dessa toaletter, inte bara bajs o urin. Utan den där andra stickiga lukten som ligger som en dimma när man öppnar dörren. När sedan flera olika personers kroppslukter blandas kan det bli en luktcoctail som heter duga. Fy satan!
(som ni alla förstår sköter jag mig alltid utmärkt o luktar dessutom blomma)

Nej, nu ska jag lägga näsan i skolböckerna..

tjing

I´m a big, big girl in a big, big world

eller nåt :-P Vad sjutton fick jag det ifrån? hm.. den låter har ju liksom varit.
Alla fall så är jag en stor tjej i en stor värld, som ibland känns väldigt liten.
Igår hade jag planerat att plugga hela dagen, men gjorde jag det? Alltså, min självdiciplin är lika med noll.
Måste gå på kurs hos min kära vän P, hon är grym på att bara göra.
Idag har jag också planerat (i min lilla, lilla hjänra) att plugga. Hm. återstår att se hur det blir med den saken.
Ska duscha nu, sen kommer vännen C på fika o efter det är det lite ärenden som ska uträttas. mmm, som sagt..

I´m a big, big girl with a small, small brain :-S

Den här helgen är fullspäckad, imorgon är det först picnic på storebarnets nya skola, sen är det 30-års firande och sist personalfest. Det sistnämnda har jag inte bestämt mig för att gå på än....
Söndag är det GRÖNAN wihooo.. Hoppas det blir bra karusell-väder!

Igår var det löning och jag får alltid sån sjuk ångest den tiden på månaden. (inte DEN tiden, som mens, utan lönetiden..) Storhandlade o nu finns det alla fall mat så det räcker ett bra tag framöver. Räkningarna ska betalas idag o det gör ont i bröstet innan jag ens satt mig med det.... Det är ju bara så, vet att det aldrig, aldrig går ihop..
Jag har en plan, men det kommer ta ett tag innan vi är där, visst finns det ändå ljus i tunneln :-)

Sen är det ju faktiskt såhär att det är inte pengar som gör en rik, det är kärleken. Och då är jag ju i så fall miljonär! Världens bästa karl o två underbara ungar!!

Lite mer kärlekstjafs blir det nu, vill bara säga att jag är så lycklig för mina fantastiska vänner! Ni är ovärderliga!!

tack o hej för mig, nu ska jag "plugga"

mycket uträttat idag :-)

Dagen började lite halvdåligt med huvudvärk o ont i magen... Har haft så sjukt ont i ryggen sista veckorna också, vet inte varför. Vet fler med reumatism som har extra ont nu. Skumt, för det är inte jättestora väderomslag o det brukar vara värst.
Alla fall så satt jag fart, tog massa piller, fick ordning på barnen o åkte till jobbet. Har hunnit lämna in en till skoluppgift idag, sååå skönt!!

När jag kom hem satte jag igång o bakade, jag o brudarna ska ha med fika imorgon till sista lektionen.
Sommarschemat är klart, jag har bestämt det själv, känns bra att det är klart! Torsdag o fredag är det plugg som gäller, då ska jag göra klart det sista.

Internet funkar, hemtelefonen går att ringa till men inte ifrån SUCK. Ska prata med kundtjänst imorgon igen.
Varför kan inte bara elprylar funka?? Tryck ON så funkar det! Inga sladdar hit o dit o rätt knappar o lampor som ska lysa.. man blir ju tokig!! Vi människor får högre o högre krav.. Se bara tillbaka 20 år. Va härligt på ett sätt! Lugnt o tyst, inga hysteriska mobilsignaler eller folk som skriker i luren till höger o vänster.
Samtidigt är det fantastiskt såklart! Går inte ofta ifrån min mobil (även om den ofta är på ljudlös), det är en trygghet att ha den OM det skulle hända något. Jag kan dock tycka det är lite skönt att inte alltid kunna bli nådd. Man behöver inte vara tillgänglig 24-7.

Nu ska jag ta min feta, överviktiga kropp o lägga mig :-P
tjing

datorisera hjärnan!

det skulle jag vilja göra! Allt blir ju så moderna o styrs via internet, varför inte även hjärnan? :-P
Då skulle jag kunna deleta alla onödiga tankar redan innan de börjar gnaga!
Fattar inte varför vissa saker o tankar gör så ont fast jag egentligen inte bryr mig. Mår bättre än på länge o ändå ska jag haka upp mig på en del gamla händelser. Svårt att glömma o svårt att få bort smärtan....

Funderade igår varför jag började med den här bloggen. I första hand är det ju för min egen skull, som en dagbok. Men även för att vänner ska kunna läsa hur jag lever. Jag vet att jag kan vara dålig på att berätta hur jag mår o då kan det va ett bra sätt att få veta, kanske kan det förklara om jag verkat trött eller grinig någon dag..

Lillebarnet har fått plats på en förskola här i närheten o börjar i aug! Ska bli skönt o hon tycker det är spännande! Som tur är känner hon redan 2 barn på den förskolan, skönt med någon trygghet.....

Har fått lite bra boktips, så nu ska jag ge mig på en ny bok. Ska berätta vad jag valt o hur den är :-)
Älskar att läsa! O ni som ff inte läst "Ro utan åror" GÖR DET!!! Den har förändrat mitt liv..

Idag skrev jag sista provet för terminen, gick helt ok tror jag.. Åtminstone godkänt.
Nu ska jag sätta fart med det sista inlämningarna, fick riktigt bra flyt igår!

snart har vi förresten hemtelefon igen! Byter dock nummer, så ni som vill ha det, hör av er ;-)

Tjing!



sovdags..

jag har så svårt att komma till ro.. Mycket tankar som snurrar i min lilla, lilla hjärna ;-)
Skulle vilja pausa den ibland! Vad skönt det skulle vara!
Har snurrat lite extra idag av olika anledningar, men imorgon är en ny dag IGEN! Smart det där :-P

Har fått en hel del gjort idag så jag är nöjd. Självklart skulle jag kunna gjort mycket, mycket mer.. men som sagt, jag gläds åt det lilla. Prov imorgon.. sista provet för terminen.. Får gå som det går! Punkt.
Borde pluggat mer inför provet, men jag fick så mycket annat gjort bl.a. psykologin. Pluggade i lugn o ro på min fina pluggplats med musik i öronen. Funkade toppen! 
Dessutom har lillebarnet kommit in med jämna mellanrum bara för att säga "jag älskar dig, mamma" o pussa lite på mig.. Hur mycket laddar inte det batterierna?? Bästa energipåfyllaren :-)

Nu ska jag ta en snabbdusch, måste ändå byta påse.. har blivit lite desperat efter alla läckage :-S 
Sen ska jag krypa ner i sängen o tänka på hur bra jag har det :-D

natti
 

vatten,vatten,bara vanligt vatten!

Och regnet det bara ÖSER ner.... Japp! Jag är ju lite knäpp, så jag tycker det är ganska skönt måste jag säga ;-)
Även om jag för första gången på länge uppskattade en stund i solen igår! Har nästan lite linnebränna :-P

Det som är skönt idag är att jag sitter med näsan i böckerna och då är det ganska skönt med regnväder.. Det liksom får bort lite av ångesten jag får när det är sol. Då MÅSTE jag ut, MÅSTE hitta på någon rolig uteaktivitet med barnen.

STOPP!!!!!!!  Jag gjorde det! Jäklar, jag gjorde det... använde det, i min värld, "förbjudna" ordet MÅSTE!
Det finns inga måsten, bara val... Alltså, ska det egentligen stå "Då vill jag VÄLJA att gå ut, VÄLJA att hitta på någon rolig uteaktivitet med barnen"..
Sådär! Jag kom nästan undan med det...

Ja, alla fall, nu sitter jag här o det känns helt ok, även om jag, som ni förstår, inte pluggar just exakt nu ;-)
Tog en liten, liten paus bara.. Det är fullt tillåtet.

Nu ringer det dock in, dags för nästa lektion :-)


helg

Idag är det lördag, veckorna rusar!
Sista 2 veckorna har jag haft läckage typ 4 ggr..... Så less!! usch o fy..

Men nu är det nya tag :-)
Idag har det varit en riktig kalasdag, först hos vänner i närheten för båda barnen, sen skjutsade jag lillebarnet till nästa kalas... under tiden fikade jag med kära vännen P, jättetrevligt! O tro det eller ej, men jag fick färg!! Tjihoo :-) Satt i solen o tyckte det var riktigt skönt!!!

När vi kom hem var det lek med pojkarna för hela slanten.
De hann knappt ta paus för att äta :-)
Storebarnet o pappan har doppat sig i Mälaren, de tokarna!!

Storebarnet sa "vi ska aldrig flytta härifrån! Aldrig sälja vårat hus" (hm... sälja  kan bli svårt, men flytta gör vi inte!!) Trivs så otroligt bra, det är nästan overkligt! Känns som om vi lånat lgh, eller nåt..

Älskade lillhunden har krampat för 3:e gången på ca 6 mån. Inte bra! Fick ge henne stesolid idag faktiskt. Tror hon ätit för dåligt sista dagarna, så fr.o.m nu ska vi ha stenkoll på hennes måltider!

Imorgon är det fotbollsträning för storebarnet o för mig är det plugg.... blääää
sista provet på måndag.. snart är teminen slut o det ska bli så skönt.. I höst börjar allvaret :-S
Ska iof läsa en sommarkurs, så jag fortsätter ngr veckor till.....

Tjing

MINDFULNESS

Det är "inne" nu sägs det. Jag tror inte det är någon slags modefluga utan snarare att det forskats mer om mindfulness o vad det faktiskt kan göra för en människa att leva efter det, att leva i nuet.
Det jag inte förstår är VARFÖR DET SKA VARA SÅ LÖJLIGT SVÅRT ATT FÖLJA!! Jag vet precis hur jag ska tänka för att må bra! Men tänker jag så? NEJ. Vart går det fel liksom?
Jag kan sitta o försöka få mig själv att tänka på alla dessa "småtips" jag lärt mig.. Jag lovar mig själv att NU kör vi! Idag är dagen jag börjar leva i nuet, i dag är dagen jag ska ta ansvar för mig själv o få mig själv att må bra.
Men håller jag vad jag lovar? NEJ.
Så nu tänker jag att om jag bara tjatar på mig själv o inte ger mig, kanske det ändå sker succesivt, då kanske dessa små celler i hjärnan faktiskt stärker de positiva banorna o får de dåliga att blekna.

Hoppet är det sista som överger en, så jag hoppas fortfarande på mig själv :-P

Röd dag

Ja,idag är det lördag på en torsdag :-P O jag ska jobba kväll,likaså imorgon. Gillar mitt jobb,så det känns helt ok!
Barnen är lediga från förskolan o ser fram emot en lekdag med grannpojkarna :-)
Storebarnet hade avslutning igår, de uppträdde o var sååå duktiga!! Jag älskar ju sånt! :-D
Känns lite lustigt att han ska sluta förskolan snart, han har ändå gått där i 4 års tid... O mkt har hänt under dom åren, som vi gått igenom tillsammans med förskolepersonalen.... Lillebarnet ska förmodligen också sluta till hösten, då hon ska byta till en förskola som ligger närmare. Hon var bara ett år när hon började där..... Ja, som sagt, det är en stor del av barnens liv man delar med pedagogerna på förskolan!!

Igår åt jag potatisbullar till middag o hur bra för mig är det på en skala? OBRA! Eftersom jag åt megafort blev det extra dåligt... ont,ont i magen hela natten :-( Men får nästan skylla mig själv, för jag vet faktiskt om det :-S
Somnade på soffan o gick sen o la mig, kollade inte TV, inte datorn.. Jag kan säga att det var lääänge sen det hände!! Skönt, jag behövde sömn helt enkelt! O även om jag sovit lika dåligt som vanligt, så har jag fått mig lite mer :-) Ja,då ska vi se om jag är mega-pigg i dag då :-P

LÅT DAGEN BÖRJA :-)

BAJSDAG

bokstavligt talat :-S
Tömde påsen som vanligt i natt, sen efter antal timmar var den helt ballongfull (typ om jag skulle stuckit hål med en nål skulle det blivit en bajsbomb haha) alla fall, tömde o kollade att påsen såg hel ut, slumrade nån tim till o vaknar i godan ro.. tills jag upptäcker att det läckt. När jag reser mig märker jag att hela påshelvetet har lossnat! TACK O LOV så låg jag på rygg (som jag nästan aldrig gör..) Vill inte veta hur det blivit om jag legat på sidan :-S
Gissa hur fräsch jag kände mig?? Efter att ha duschat typ 3 tim o använt ca 2 tvålflaskor kändes det någorlunda ok..
Ja,så hittar jag ingen bra påse o när jag väl hittar en lyckas jag sätta på den snett så det börjar göra apont.. Lyckas hitta en till bra påse o får äntligen till det som det ska...

Mitt i detta ska jag dessutom få barnen att klä sig, äta o bli klara för att åka iväg. Har en 6-åring nu också, det har jag fått känna på.. det är big DRAMA vareviga dag... Tårar för allt! Minsta grej o han bryter ihop fullständigt! Stackarn, verkar jättejobbigt för honom. Börjar lära mig hur jag ska hantera det på bästa sätt, men allt tar liksom 20 ggr så lång tid som vanligt :-P

Lämnade på förskolan o han var sååå kramig o kärleksfull, han vill ju inte "bråka". Hämtar upp bästaste J o då var det svårt att inte böla.. Vissa dagar är skit helt enkelt.. Mitt i morgonkaoset kunde jag inte heller gå ut med hundarna vilket slutade med att en av dom kissar o bajsar på golvet o jag upptäcker att ALLT toapapper är slut.. Finns heller inget hushållspapper eller servetter eller något liknande. Bomull var det bästa jag kom upp med haha.

Ja,sedan åkte vi på p-möte som blev jättekänslosamt o efteråt satte jag mig i bilen o andades o kände mig helt tom! Tur jag har J, som är bäst i världen! :-)

Hämtade alla fall två underbara, glada o nöjda barn o njöt sedan av solen på e.m medan barnen lekte med sina vänner!  Ett bra avslut på en konstig dag..


Fotbollsträning o hundträff

Idag hade storebarnet första fotbollsträningen. R gick ner med honom till fotbollsplanen (superfin sportplan, de håller på att bygga o renovera) Han tyckte det var jätteroligt o R berättade att han t.o.m försökte sig på lite fintar :-) Nu behöver han lite nya sportkläder o fotbollsskor dock :-S
De var runt 40 barn i samma ålder!!! Vilket tryck! Men de delade upp de i grupper med ca 10 i varje.
Min syrra spelade fotboll länge o var riktigt duktig, o hon tror stenhårt på att M ärvt hennes fotbollsgener haha.
Vi kan alltid hoppas, jag försökte mig på fotboll vid några tillfällen i tidig ålder. Jag satte mig på bollen när jag kände mig för jagad... När jag sedan fick passa kassen byggde jag fina sandslott som idioterna sköt sönder ;-)
Nej, ingen sport för mig, jag började dansa istället :-)
Har en syssling som är superduktig fotbollsspelare, han spelar utomlands för tillfället! Hoppas han upptäcks snart :-P Han har lovat köpa en schysst bil när stålarna börjar rulla in hihihi..

Måste försöka hitta en dansgrupp till lillebarnet också. De har varit med i Mulle, men verkar nu vilja gå vidare..
Kör skulle också kunna vara något för henne...

Jag är en stolt mamma, barnen är otroligt fina!! Fattar inte att de är mina ungar.... Duktiga är dom också, nästan jämt hehe.. KÄRLEK

Igår var vi på kennelträff. Det var jätteroligt, trots blåsigt väder..
Var så kul att få se våra hundars "avkommor" både barn o barnbarn :-) O de var sååå glada!!! Skötte sig exemplariskt haha. (de små fick sjukt mkt motion eftersom en hane hade bestämt sig för att han ville  ha dom....)
Barnen hade hur kul som helst! Massa hundar att bjuda på hundgodis, o lillebarnet satt i en hundhage med sin favvohund samt 2 valpar :-P
En lyckad dag för barn o hundar med andra ord (o då även för föräldrarna hehe..)

tjing

berg o dalbana..

upp o ner, ner o upp...
Har just nu sånt flöde.. måste tömma påsen typ hela tiden. SUCK dessutom blir jag helt slut.
Men,men.. brukar funka om jag kör lite "resorb", vätskeersättning.
Jag har fått lite "aha-upplevelser" sista tiden. Känner mig alltid så sjukt trött! Nu snackar vi inte lite sömnig, utan trött som i koma, värre än gravidtrötthet! Stå o sova är inga problem! Helt ärligt så har jag t.o.m varit tvungen att sätta mig i bilen o slumra om jag haft en kort stund över.. HELT SJUKT!!! Är liksom lite van vid att alltid vara trött, har ju varit så under hela min sjukdomstid,men nu känner jag att omgivningens "krav" är högre, försåelsen är liiiiten. Det känns ofta som att nu är jag op o många förväntar sig att jag ska vara fullt frisk o orka precis som alla andra.
I lördags träffade jag en jättetrevlig kvinna som haft stomi i 9 år o det första hon säger när vi börjar prata om det är att hon är så less på att vara trött jämt! Att hon är så sjukligt trött efter op.. Det var otroligt skönt att höra för mig. Förstår ju nu att det är en del av handikappet. Förstår väl egentligen först nu att det faktiskt är ett handikapp.
Jag kan inte begära av mig själv eller låta andra begära av mig att jag ska orka som en fullt frisk människa..
Idag läste jag dessutom en artikel om dolda handikapp, en tjej med stomi. På frågan vad som var jobbigast med det dolda handikappet svarade hon något i stil med att det är folks oförståelse när orken tar slut mkt tidigare än för andra.
Det är som en konstig upprättelse för mig. Jag behöver inte ha ständigt dåligt samvete över min trötthet, jag behöver inte känna mig dum eller försöka hitta vad felet är.

Jag är trött helt enkelt o det är på något sätt helt ok. Innan var jag supersjuk o trött, nu är jag alla fall hyfsat frisk o trött, såklart att det här är bätre! :-)

Imorgon är det måndag igen, veckorna går så sjukt fort! Hänger inte med!!!

Nu ska jag nog sno med mig några hundar o snosa lite innan jag somnar :-)

natti

LYCKLIG

Jag älskar min underbara familj! O jag bara ääälskar att bo här! Förstod inte HUR mkt bättre livet blir när man trivs med sitt boende! Idag grillade vi i det fina vädret :-) Våren är verkligen här-underbart!

Barnen snosar så gott o jag o älsklingen ska titta på film
LIVET ÄR FANTASTISKT!!

första maj välkommen!

Valborg idag, har varit o tittat på brasan o fyverkerierna! Väldigt trevligt :-)
Mamma o syrran kom hit o åt lite god mat, så åkte vi ner på stan tillsammans.
Barnen var förväntansfulla o glada, trots att de blev sent innan de somnade :-S

Imorse när jag vaknade hade påsen läckt på nåt konstigt sätt.. Hittade ingen förklaring, jätteskumt! Måste gått hål helt enkelt (o det borde ju vara omöjligt...) Ja,ja.. så kan det va, ingen toppenbörjan på dagen,men eftersom jag har världens bästa ungar så glömde jag det snart :-) Stannade hemma o gosade med barnen hela dagen MYYYSIGT!! Borde verkligen pluggat,men det var värt att få njuta lite av barnen :-)

I måndags morse dog N hemma med familjen vid sin sida.. Mina föräldrar var där i lördags o tog farväl, då var han bara medveten bitvis... Hoppas han får det bra nu på "den andra sidan". Du kommer bli saknad!!!

Imorgon blir det till att jobba, men först ska vi ut i skogen o bygga en koja :-)

god natt!


RSS 2.0