Surprise!

Satt på jobbet igår, då jag plötsligt får blombud!! Jag trodde de tagit fel person. Eftersom en kollega fyllde år antog jag att de var till henne.. Men nop, de var till mig. En stor, vacker bukett med rosor o ett kort där det stod: "jag älskar dig/lillasyster" :-) snacka om överraskning! Hade pratat med syrran på f.m o tydligen sagt nåt snällt så hon tyckte jag förtjänade blommor :-) Om det värmde? Mer än en bastu!

Svärmor är ff här, hon åker hem imorgon. Det har varit trevliga o mysiga dagar tillsammans! Barnen tycker så mkt om att ha farmor hos sig!
Min yrsel är ff kvar, även domningar i tån, överläppen o fingertopparna. Så skumt. Pratade med en helt fantastisk människa (ssk) häromdagen. Det kändes som att hon läste mig som en öppen bok. Tog till mig allt hon sa! Hon trodde, som jag, att mina konstiga symtom beror på stress.. Även om jag inte känner mig stressad, så är jag nog det. Kommer på mig själv att tänka både på det ena o andra under dagen samtidigt som jag jobbar :-S
Jag gillar verkligen såna här möten med människor. Jag kan nog vara en person som slår det mesta i från mig, har lite svårt att ta råd från andra. Men den här kvinnan fick mig att bara sitta o lyssna! Precis vad jag behövde just då!
Jag ska berätta det för henne så fort jag får tillfälle :-)
Tjing!

Kolla in!!!

Kolla in de här fina sakerna som en kompis tillverkar! Detta är en bråkdel av allt..... Hon är superduktig! Dalahästen o pusslet är i betong. Kuddarna är gamla annonsbilder hon gjort om till tryck.. Om någon vill beställa något, hör bara av er :-)

Yrsla byrsla....

Börjar bli riktigt störande o lite oroande med min konstiga yrsel o domningar i läppen. Ena tån har varit domnad i över 1 vecka.... Helskumt. Läste lite på nätet o i många fall beror dessa symtom på stress. Kanske min kropp fått nog helt enkelt. Även om jag känner mig lugnare o mer harmonisk än på väldigt länge! Skumt. Måste nog ändå gå till läkaren på måndag... Syrran skällde lite på mig o sa åt mig att jag måste gå dit (hon har ju MS o gillar icke när jag får dessa symtom :-S). Förmodligen är det helt ofarligt o inget att göra, bara vänta ut det. Har som sagt någon slags förkylning som bråkar också........
Idag har varit en mysig dag, syrran fyller år, vi åkte förbi o lämnade presenter lite snabbt o grattade (hon skulle ha tjejmiddag :-P). Sen åkte vi hem o karln grillade o gjorde mumsig middag! Lillebarnet fixade efterätt helt själv, hon la banan, chokladsås o mashmallows i foliepaket som papsen grillade. Så åt vi med glass, det var jättegott :-) Storebarnet bara tittade med stora ögon o sa: "det här kommer nog falla mig i smaken.." O det gjorde det...

Kvällen avslutade vi med singstar :-)
Nu är det bara jag o gubben uppe, tyst i huset förutom Myris som ligger o snarkar högt :-P
over and out

Midsommarafton 2011

En mysig dag nere på stan! Familj, svärmor o goda vänner!! Dans runt midsommarstången o massa god picnic :-) 
Jag hade kanske överdrivit lite, men det är väl så det ska va? Snittar med lax, chevreost, ruccola o honung... Rulltårta, kakor, jordgubbar, melon, vindruvor o såklart en midsommartårta :-D Allt tog vi med till ängen. Det är ju faktiskt bara midsommar en gång om året :-P 

Nu sitter vi o myser, har druckit varsin latte o mumsat lite gott. Hittade massa gamla bilder vi tittar på! Kul!
Önskar er alla en riktigt glad midsommarhelg!!! 

Har haft sjuk yrsel i ca 1 vecka, antar att det är en envis förkylning som inte vill släppa. Nu har jag börjat domna i överläppen också. Kanske ska ringa läkaren på måndag ändå. (ena tån har varit domnad i typ 2 veckor..) 
Någon som vet vad det kan vara?
tjingeling!!

Sommar, eller?

Vädret har ju varit underbart, men sista dagarna har det känts mer som höst. 
För mig spelar det egentligen ingen roll, jag jobbar hela dagarna, men nu är det sommarlov o det kan väl vara skönt om alla lediga barn får njuta av fint väder o bad. 
Imorgon är det lillebarnets allra sista dag på förskolan! Hon kommer aldrig mer gå på "dagis"... Min stora, lilla flicka :-) Storebarnet ska börja första klass, det är nästan overkligt... Jag har så fina barn, de är helt underbara på alla sätt o vis!!! Vilken lycka!
Trivs bra som ekonomiass! Börjar undra om det är min grej istället för SSK?? Mkt tankar ang detta!!! 
Försöker dock ta en dag i taget nu. Ska ta tag i pluggandet inför tentorna i aug, så får vi se sen hur det blir.
Är så glad över mina fina vänner! Tänk att ha så fina bruttor omkring sig, som alltid finns där för mig :-) 
Har många "kompisar", som finns där när jag är glad o på topp, men oj, vad dom gömmer sig så fort jag inte ler dagarna i ända... Som tur är har jag lärt mig att inte ge för mkt av mig själv i början, tack o lov!!!! Har räddat mig från många törnar kan jag säga.. Även sista tiden. Har mina gamla godingar, som känt mig i måånga år, de är mina hjärtan! (Ni vet vilka ni är ;-))
Känner att jag mått så bra sista tiden! Ingen skolstress... Magkatarren mkt bättre! Äter ff medicin, men ska snart minska dosen. Stomin sköter sig ganska bra också, onda sår runt omkring bara...... men,men..
Det som bekymrat mig lite sista tiden är dock en envis yrsel som kommer o går.... Tror det är en förkylning som sätter sig i öronen o bråkar :-P
Nu är det dags att försöka sova, jobb imorgon sen kommer "svärmor" på besök över midsommar. Trevligt! 

over and out

Måndag

Jag känner mig överkörd av tåget eller nåt... Ont i hela kroppen, öronen o bihålorna... Har legat i sängen hela dan o tyckt lite synd om mig själv :-P Imorgon ska jag dock inte känna efter, utan köra på som vanligt :-)
Igår kväll, som alla andra kvällar, låg jag i sängen o hade precis somnat när jag hör något av barnen ropa på mamma. Det är bara det är det inte är barnen, utan ena hunden som ligger på rygg o snorkar. Det låter som att hon ropar på mamma o jag går på det VARJE gång......
Skönt med solljus alla fall :-) Ljusterapi is the shit


Fritt fall

Jag tror knappt själv att det är sant, men jag åkte faktiskt Fritt fall idag på Grönan!! Undrade vad jag höll på med när vi var på väg upp, trodde jag dog lite på väg ner, döläcker känsla efteråt!! :-)
Det var en lyckad Eventdag på Grönan, som varje år! Barnen supernöjda! De åkte radiobilarna ungefär sjuttielva gånger o käkade den obligatoriska sockervadden :-D Perfekt väder fick vi också! Lagom varmt o soligt (ser nu att jag fått en del färg faktiskt...) 

Nu till det tråkiga: morfar är dålig.. Jättejobbigt! Han hamnade i insulinkoma igår, men har vaknat nu o verkar bättre.. Så jobbigt att bo långt bort :-( Min älskade, älskade morfar!!!
Jag är så otroligt trött just nu. Har nåt skit i kroppen som envist biter sig kvar! bläää!! Kan sova hur mkt som helst o ff känna mig trött! Har inte tid eller lust med detta!! Har fått jobbiga utslag runt stomin igen också, det gör så förbannat ont! Ja,ja.. Imorgon är det jobb som gäller!
Over and out

Grattis Sverige!

Idag är det nationaldagen! Heja Sverige. Eller nåt. 
R jobbade extra så jag o barnen begav oss ner på stan där det var clowner som uppträdde. Vi hade picnic i gräset o njöt av det underbara vädret medan barnen skrattade så de kiknade åt clownerna. Storebarnets kompis fick gå upp på scenen o Skruttson skrattade så han höll på att ramla omkull :-) 
Sen fick de leka av sig i stora båt-sandlådan medan jag drack upp kaffet. Mys!
I lördags var det bröllop! "Brorsan" gifte sig med sin fina P. Så fint så! Jag hade dock stora klädproblem..... sydde klart klänningen o hade den alla fall. O jag överlevde ;-) Puh
Blev stylad av grannen på fredagen, kan säga att det inte var lika fint dagen efter :-P Men, men, det var inte min dag o fokus låg såklart på det fina brudparet :-D Som en god vän sa en gång: "ibland är det skönt att tänka att universum inte kretsar kring en själv" Ligger mkt idet o jag tänker faktiskt på det ibland!
Igår jobbade jag ett kvällspass för första gången på nya stället. Gick bra, det var väldigt lugnt.
Imorgon blir det ekonomijobb för hela slanten!!
Over and out!

studentdag!

Idag tar min "lilla" kusin studenten.. Helt galet!! Jag har verkligen INTE hängt med här haha.. När hon var liten var jag barnvakt o helt plötsligt är hon vuxen??? Vad hände?
Passade på att få lite sytips av faster när vi ändå var där :-) Så nu får vi se om jag får ihop det till lördag, då bröllopet är. Har lyckats få barnvakt efter mkt om o men, så nu kan vi vara med på middagen också :-P Det är ju långhelg o precis ALLA som skulle kunna tänkas vara barnvakt är borta. Men i sista stund kunde min gudmor ändra planer!
Häromdagen hade vi utvecklingssamtal på förskolan (med lillebarnet). Det var jätteroligt, för vi fick höra såå mkt bra om vår lilla Pärla :-) Det känns i mammahjärtat! Var nog 2 cm längre när vi gick därifrån :-P
De hade intervjuat henne o bl.a frågat vad hon vill lära sig i framtiden. Hon funderade länge (liggandes på soffan i personalrummet..) o svarade till slut: "nja, jag tror jag kan allt faktiskt"
Underbart att vara fullärd innan man ens fyllt 6 år ;-)

RSS 2.0